Relaxing night wannabe|Olivo, Fifty Shades of Grey and Caro Vintage Club

RO: E joi seara. Mâine e o zi importantă. Dar decât să stau acasă şi să-mi fac bagajul, decid cu Andreea să luăm masa în oraş.
Vrem doar să mâncăm o salată în Olivo şi să ne relaxăm. Dar destinul avea alte planuri pentru noi (Sau să fie vorba de Andreea care vroia să işi ia rămas bun de la mine cum se cuvine? Ohh, I`ll never know). 
Aşadar cina noastră light formată din salată şi poate un pahar de prosecco s-a transformat într-o cină delicioasă cu bruschette şi apple crumble. Desertul e divin. Combinaţia de cald cu rece iţi răsfaţă simţurile.  Apple crumble a devenit unul din deserturile noastre favorite (Mulţumim Mădă că ni l-ai recomandat). Are un miez cald/fierbinte de gem, e acoperit cu o ploaie de biscuiţi şi vine împreună cu un glob de îngheţată care îl completează perfect. Printre dezbateri şi căutarea unui club în Cluj Napoca cu specific hip-hop, pe care btw, nu l-am găsit şi am aprecia dacă ne-aţi spune şi nouă dacă există vreunul, am terminat şi“the light dinner”.
Ne place locul ăsta. Aici e o atmosferă cozy şi personalul ne zâmbeşte mereu.

Candelabrele lor sunt geniale. Am observat în ultima vreme că înainte să intru într-un local mă uit prin geam la ele şi daca nu îmi plac, nu intru. Aaaa, şi le pozez mereu. Nici eu nu îmi explic de ce 😀

Mâncarea e bună, iar eu ador salata lor şi pieptul de curcan în crustă de migdale cu garnitură de cartofi.O să caut o poză cu ele ca să vedeţi despre ce vorbesc.

 IMG_03361
c
b
IMG_0339
IMG_0340
IMG_0341
IMG_0325
e
Andreea a făcut o mică pasiune (obsesie de-a dreptul!!!!) pentru bruschette şi nu prea reuşesc să o conving să îşi comande altceva. Eu una detest să mănânc acelaşi fel de mâncare de multe ori şi sunt mereu în căutarea dish-ului perfect- habar n-am dacă exisă aşa ceva dar unele se apropie destul de mult, iar altele trec la categoria eşec lamentabil – never try that again, EVER!
Deci Andreea, în 08.03 Olivo, turkey salad. Ştiu că o să te bucure invitaţia mea 😀
Şi uite şi felurile de mâncare de care iţi vorbeam mai sus:
11025222_828194280561312_5390650462431956408_n
arc
Iar aici aveţi câteva poze cu noi:
IMG_0315
IMG_0321
IMG_0330

Înainte să mergem acasă, însă, era necesar să trecem pe la cinema să vedem controversatul film “Cele 50 de umbre ale lui Grey”.  E 22:10 aşa că Florin Piersic pare cea mai bună alegere. La 23 începe filmul şi avem timp să ne luăm şi popcorn (hihi.)

Ajungem la Piersic, facem 2-3 poze pe hol şi intrăm la film. Nu am să vă spun care a fost părerea noastră despre film pentru că nu vreau să stârnesc viitoare discuţii.
IMG_0350
IMG_0348
IMG_0351
IMG_0354
IMG_0368
aaaanigif
Filmul se încheie după 2 ore iar eu mă gandesc că e timpul să merg acasă să ma odihnesc.
Mâine va fi o zi luuuungă, plină de noi experienţe şi în consecinţă, epuizantă.
Dar Andreea avea alte planuri, profitând de faptul că eu nu pot să o refuz. În noaptea asta a decis să fie spontană. (Really?!)
“Să mergem în club. Îmi datorezi asta.” îmi spune.
Nu am chef de aşa ceva, mă gândeam eu.
“Te rog…”insistă ea. (puppy dog eyes).
Dar eu mâine plec… replicam în gând. Trebuie să mă odihnesc. În plus e trecut de ora 1. Nicio şansă să merg undeva.
“Bine, fie” murmur eu în cele din urmă.
Să ne înţelegem, fata asta nu prea iese în cluburi, preferă serile relaxante la un pahar de vin, Bacardi breezer-watermelon flavored (asta îmi aminteşte de vara lui 2014, care am petrecut-o doar noi 2, girls summer în Costineşti şi Mamaia, iar serile se incheiau fie în Tineretului, fie la o sticla de Bacardi combinată cu poveşti pe terasa casei la care eram cazate), cu atât mai puţin nu e ea cea care are iniţiativa, aşa că mi-am zis să accept; avionul era oricum doar la 16:40.
Ajunse în Caro, am comandat o Cuba libre, şi am rămas la bar. Au urmat apoi shot-urile de tatratea şi apoi iar Cuba libre. Vă puteţi imagina că a fost o seară lungă, but we spent some quality time together, ne-am distrat şi am dansat până aproape de răsărit (pe bune! ). Abia aştept să repetăm experienţa, Andreea!
P.S: Îmi place să ieşim în formula asta în oraş <3, ştiu că şi ţie.
Ştii cum se spune, nu? Cele mai faine seri sunt cele neplanificate. Aşa a fost şi în cazul nostru.
    Vă pup ❤
Soon this post will also be translated into english.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s