About my soulmate|This is a love post!

RO: Ne-am cunoscut prin toamna lui 2006 şi am petrecut cele mai frumoase momente împreună. Ne vedeam în fiecare zi la ore, şi liceul era cel care ne facilita întâlnirile.

Nu stăteam în aceeaşi bancă, dar nu asta conta. Aveam aceleaşi pasiuni, aceleaşi principii şi aceleaşi viziuni despre viitor. Ieşeam împreună la petreceri şi ne făcea plăcere să dezbatem diverse probleme legate de chimie, biologie şi orele de engleză.

Au trecut şi cei 4 ani de liceu şi ne-am mutat în Cluj. Nu stăteam în acelaşi apartament dar asta nu ne împiedica să fim toată ziua şi toată noaptea împreună (literalmente).

Deşi  liceul ne-a rezervat momente frumoase, facultatea a fost liantul relaţiei noastre. Pentru noi, cei 5 ani de Cluj au însemnat mai mult decât mersul la ore şi rezolvarea taskurilor academice. Activităţile noastre împreună nu prea pot fi rezumate într-un post pe blog. Aş avea nevoie de zeci de astfel de postări.

Prin intermediul acestui post vreau să îţi mulţumesc pentru că ai fost persoana pe care m-am putut baza mereu, la orice oră din zi şi din noapte (îmi amintesc cu plăcere discuţiile interminabile la telefon care uneori se întindeau până la răsăritul soarelui).

Alături de tine am fost la cele mai multe petreceri şi m-am distrat cel mai bine (ştiu că asta ţi se întâmpla şi ţie), mi-ai dat cele mai bune sfaturi şi nu m-ai părăsit nici măcar când nu meritam să îmi fi alături. Ştiu că la anul pe vremea asta o să-mi fie dor de sesiunile cu tine cand stăteam până dimineaţa să învăţăm, apoi luam o pauză în care ne urcam pe fotoliul din bucătăria ta, şi de la etajul 7 aruncam pungi cu apă, după care închideam lumina. Şi de serile în care un pahar de vin şi un film erau suficiente. O să-mi fie dor să ne trezim la ora 12 după ce ne-am pus la somn la 6:30 şi să mă întrebi ce vreau la micul dejun. O să-mi fie dor şi de pupicii tăi şi de privirea ta caldă care mă mângâia cu dragostea aia care îmi lipsea.  Erai şi eşti sufletul meu pereche şi e suficient să mă uit la tine ca să ştiu ce gândeşti (şi vice-versa). Ne-am născut în acelaşi an, aceeaşi lună, tu cu trei zile înaintea mea.

Îmi amintesc cu drag vara când am fost la mare şi pur şi simplu nu exista nimic care să ne poată ţine în casă. Îmi făcea plăcere să mergem împreună la plajă, iar tu să încerci să îmi dai lecţii de înot.

Îmi e dor şi de verile extrem de calde în care veneai la mine ca să stam la poveşti în piscină sau în foişor, alături de un home-made cocktail by mom.

Mi-e dor de drumurile ce le făceam împreună pe tren şi de party-urile de după examen (chiar şi de cele înainte de examen).

Acest post iţi este dedicat ţie: Denisia Bob şi relaţiei noastre de prietenie care se întăreşte pe zi ce trece.

Tu eşti my sister, soulsister, and I love you.

Deşi în ultima vreme am petrecut mai puţin timp cu tine (am fost implicate fiecare în diferite proiecte care nu ne-au oferit flexibilitatea de care aveam nevoie) relaţia noastă nu s-a degradat, ci din contră, suntem mai apropiate ca oricând.

Vreau să ieşim mai mult şi mă bucur că am reuşit să ne facem timp pentru şedinţa asta foto (eu între cele două lucrări de disertaţie şi tu între facultate şi munca la cabinet.)

Mi-a făcut plăcere să povestim, să râdem, să ne pozăm, să îţi fac piure de mazăre cu pulpe de pui 🙂

Vremea a ţinut şi ea cu noi şi pentru asta îi mulţumim 😀

Să nu uiţi niciodată cât te iubesc!

P.S. Abia aştept să bifăm împreună locurile de pe The bucket list (you know!).

Ziua asta a fost chiar tare şi seara (sau mai bine spus noaptea) pe măsura şi a culminat cu răpirea mea de către Ralu şi Ione la ora 2 pentru o plimbare cu maşina prin Cluj (ador când faci asta, deşi în primă fază mi-e greu să accept propunerile tale).

Thanks Andreea for the amazing hat ❤

Vă las acum cu câteva poze de la şedinţa noastă foto.

7

3

IMG_1198

1

1IMG_1204

01 4 6 9 10 11 13

14 15

16

17

18

19

cats 2023 24 251 2

3

1

22

Advertisements

3 thoughts on “About my soulmate|This is a love post!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s