Can you feel the chemistry?|Cluj-Napoca, Romania

<< For those who like to experiment >>

1

” Extenuată, puţin dizzy, probabil de la paharul de Heineken-city edition ce ne duce cu gândul la Shanghai, dar fascinată în continuare de seara specială petrecută împreună, nu mă pot abţine să nu scriu câteva cuvinte despre magnificele clipe traite. Aşa cum my bff, Deli, a menţionat în postul dedicat mie recent faptul că nu am mai ieşit lately în locuri noi, cum ne place nouă, din cauza timpului liber limitat, am decis ca în seara asta să experimentam unul de pe <<our bucket list>>, şi anume Joben. Am stabilit ora, locul de întalnire, mi-am pus un outfit lejer, cu tentă rock, colierul meu preferat cu Jaguar, şi am pornit în grabă spre staţie, pentru a nu o face pe my sis să aştepte prea mult în frig…

De obicei, ne sincronizăm perfect cam în tot ceea ce facem, inclusiv la punctualitate, dar traficul din zona Mănăştur şi ritmul busurilor de sâmbăta seara mă pun mereu în dificultate.

Entuziaste de ideea de a încerca ceva nou, am pornit spre locaţia stabilită. Ajunse acolo, constatăm că este full şi că singura masa la care vroiam să ne aşezăm este rezervată, aşa că renunţăm dezamagite şi ieşim. Draguţ localul, frumos amenajat, însă cam strâmt şi plin de fum. Noroc că suntem spontane, avem spiritul aventurii în sânge, nu degeaba suntem fecioare amândouă. Aşadar, pornim în căutarea unui alt loc captivant şi, spre surprinderea noastră, găsim rapid unul…

Atrase de lumina albastră ce inundă localul, dar reticentă puţin din cauză că era cam empty, însă încurajată de my sis, who is more optimistic than me, intrăm.

Întampinate de chelneriţa drăguţă aflăm că localul a fost deschis abia ieri, fapt ce ne aduce zâmbetul pe buze. Suntem printre primele care l-au descoperit. I know, I know…it’s gonna be our secret place. This is how we’ll call it. Ne asezăm la o masă în colţ şi automat ne este captată atenţia de o sumedenie de detalii fascinante. Totul este inedit, în stil laboratory…radiografii, atomi şi formule chimice, tabelul periodic remarcat de Deli de afară (cred că asta a atras-o înăuntru de fapt), ideea de chemistry.

Chemistry is the main theme of this place… Foarte interesantă şi originală ideea proprietarului. Instant, ne-a dus cu gândul la liceu, orele din laboratorul de chimie, experimentele şi de clasa a 12-a, end of highschool… Amintiri frumoase, care ne dau fiori. Eu una am dezvoltat în timp o pasiune pentru chimie aşa că fiecare clipă petrecută în acest local am savurat-o din plin. Am primit meniurile, originale şi ele…(o să vedeţi în poze despre ce vorbesc) şi ne-am comandat băuturile. Eu o limonadă de Aloe Vera, wild forest fruits şi lime şi Deli, un fresh de orange and grapefruit.

După câteva minute, surpriză…limonada mea este adusă într-un pahar Erlenmeyer. Cool stuff and delicious, too! Next time servim un cocktail alcoolic ca să titrăm şi noi puţin…precum vecinii de la masa de vizavi. Totul se derulează perfect, într-o atmosferă euforizantă datorată luminii albastre…cred, dar şi a muzicii bune de pe fundal care ne răsfăţa simţurile cu ritmuri de saxofon. Clar, absolut din pură întâmplare am nimerit într-un loc intrigant, ce ne caracterizează atât de bine…

Este 3.07 AM şi înca scriu…vreau să mai adaug câteva cuvinte legate de relaţia noastră…una speciala, în adevăratul sens al cuvântului. Există o conexiune insolită între noi, o telepatie permanentă, o legatură puternică ce ne uneşte şi pe care sper să o păstrăm mereu…Eşti my Sis, pentru că eu nu am fost privilegiată să am o soră, căreia sa-i confesez toate gândurile şi întâmplările, care sa îmi dea sfaturi şi să mă încurajeze mereu aşa cum o faci tu, cu atâta pricepere, indiferent de oră, situaţie.

Eşti my best friend şi te apreciez pentru tot ceea ce eşti şi faci. I’ll always stand for you, no matter what…but you already know that! Love you.

About our chemistry…which is unique and special, a few words…” Souls that resemble attract inevitably”. Şi acum, pupicul de noapte bună pe frunte, aşa cum adori tu, pentru că stai aşa înfofolită în plapumă, neavând cea mai vagă idee despre ceea ce scriu eu aici. Muaaah! :* “.

Written by Denisia Bob

21

23

4

5

6

7

8

88

10

11111111111111111111

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s