A smile is the best makeup a girl can wear, but…

V-am povestit intr-un post anterior ca am inceput o frumoasa colaborare cu un make-up artist foarte talentat si o foarte buna prietena, Aura Rus. Am tot respectul pentru ea. Si-a dat demisia de la o gradinita privata unde lucra ca si educatoare, nu pentru ca nu-i placea, ci pentru a-si urma visul si pentru a face ceva ce si-a dorit mereu. V-am mai povestit eu inainte cat e de talentata.

Am mai facut o serie de fotografii si make-up ideas pentru voi, dar nu ne vom opri aici. Vom continua probabil cu o serie de “How to?” in materie de machiaj. Suntem deschise, insa la idei noi, iar daca va doriti un machiaj realizat de ea, puteti sa lasati un mesaj aici si o sa va dau apoi datele ei de contact. Foarte curand va avea si propria pagina de make-up pe facebook.

Va pupam si va lasam cu o serie de fotografii facute in miez de noapte, pe balconul ei. Ah, locul ala imi aminteste de multele dimineti in care ne savuram cafeaua impreuna si ne lasam trezite de razele timide ale soarelui. Sau de noptile in care nu aveam somn si tot ce ne lipsea era o gura de aer pe care o primeam pe balconul ei, neacoperit, unde si-a asezat strategic 2 fotolii mari, comode, cu o masa intre ele. E un loc unde seara poti urmari linistita tabloul orasului in care luminile sunt laitmotivul.

Aici puteti citi prima parte!

Click here and hit LIKE if you want to be updated with my latest posts.

IMG_6633

IMG_6634

IMG_6641

IMG_6654

IMG_6642

IMG_6655

IMG_6657

IMG_6658

IMG_6700

IMG_6661

IMG_6670

IMG_6691

IMG_6683

IMG_6694

IMG_6685

IMG_66800

IMG_6692

Advertisements

2 thoughts on “A smile is the best makeup a girl can wear, but…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s